Mitä:

Theron Eventsin ja MPI Finland Chapterin yhteistapahtuma Tapahtumatuulahduksia meren äärellä kokosi yhteen noin sata kutsuvierasta nauttimaan kesäillan tunnelmasta. Tämä tapahtuma oli Theron Eventsin virallinen lanseeraustapahtuma ja MPI:n syyskauden avajaiset. Tapahtuman teema oli #10uuttaideaa, jonka myötä kaikille osallistujille luvattiin vähintään 10 uutta ideaa kotiinviemisiksi.

Illan aikana nautittiin Michelin-kokki Jouni Törmäsen loihtimaa bouillabaissea pöytiintarjoiltuna. Livebändi The Slipovers viihdytti koko illan juhlaväkeä ja musavisan myötä myös vieraat pääsivät mukaan tapahtuman toteutukseen. Lisäksi kuultiin kaksi mielenkiintoista puheenvuoroa tapahtuma-alan ammattilaisilta. Ilta päättyi tanssin merkeissä ja kaikki mukana olleet saivat vielä mukaansa Fiskarsin lahjakassin.

Missä:

Bistro Badenbaden, Helsinki

Milloin:

Elokuu 2018

Asiakas:

Theron Events ja MPI Finland

Tapahtumasta sanottua:

”Lämpimät kiitokset kaikille järjestäjille ja esiintyjille! Saitte minut olemaan pidempään kuin olin ajatellutkaan. Hyviä ideoita olitte keränneet meille.”

”Oli loistavasti tuotettu ilta. Kiitos kuuluu järjestäjille. Tämä jätti vahvan muistijäljen!”

”Tilaisuus oli erilainen, virkistävä ja mieleenpainuva. Pidin kovasti ja sain mitä lupasitte eli uusia ideoita. Myös paikka oli upea etenkin illan hämärässä. Kiitos!”

”Kiitos todella mukavasta ja rennosta illasta! Kaikki oli erinomaisen hyvin järjestetty ja paikkahan oli mitä mainioin. Puhumattakaan Jouni Törmäsen ranskalaisesta kalakeitosta. Ei todellakaan ollut minkäänlaista pönötystä ja bändi oli ihan huippu. Oli positiivinen kokemus ja tutustuminen teidän toimintaan. Kiitos vielä ihanasta illasta!”

”Tapahtuman järjestäminen on moniuloitteinen ja –vaiheinen projekti. Parhaimmillaan se sujuu kuin tanssi edeten iloiseen loppukumarrukseen. Sellainen oli Theron Eventsin ja MPI Finland Chapterin yhteinen projekti Tapahtumatuulahduksia meren äärellä. Kyse on luottamuksesta ja arvostuksesta – tapahtumaprojektin menestyksen eväät.” Helena Wallo, CEO Faustus, MPI Finland Chapterin puheenjohtaja, #tapahtumatohtori

Hyvästä ideasta vielä parempi toteutus

Istuimme kolmisin ihan muusta aiheesta, kun puheeseen sekoittui ajatus ’miksemme tee yhdessä suurempaa ja näkyvämpää tapahtumaa’. Kyse oli MPI Finland Chapterista, tapahtuma-alan järjestöstä Suomessa sekä uudesta tapahtumatoimistosta Theron Eventsistä. Ideaksi jalostui #10uuttaideaa tapahtuma, joka järjestettiin elokuisena iltana Bistro BadenBadenissa Helsingin Hietalahdessa teemalla Tapahtumatuulahduksia meren äärellä.

Ensin oli idea, mutta oikeaoppisesti asetimme molemmille osapuolille myös tavoitteet: no show nolla, uusia jäseniä kymmenen, euroja sovittu määrä ja mielikuvallisesti rento ja merellinen. Lisäksi päätimme lunastaa lupauksen #10uuttaideaa.

Etsimme yhteistyökumppanit, suunnittelimme ohjelman ja veimme projektia läpi suorastaan hurmoshengessä. Aina kun projektiryhmä kohtasi tapahtuma eteni, löysimme uusia ideoita, ajatuksia ja innostuksemme sai suorastaan siivet.

Halusimme tarjota viihdettä ja asiaa mukavasti kerroksittain ja lupauksemme oli antaa mahdollisimman paljon uusia ideoita osallistujille, joten toteutimme useimmat asiat toisin.  Musiikki oli osa punaista lankaa ja The Slipovers housebändinä sekä laulava seremoniamestari Sanna Salovuori olivat suorastaan ’nappi’ yhdistelmä. Livemusavisa toimi ja synnytti yhteenkuuluvuutta ja keskustelua. Suosionosoituksia keräsivät myös ’Tapahtumien tylsät’ asiat räppi, #10uuttaideea –peli  sekä rytmimuna musisointi.

Theron toi Michelin-kokki Jouni Törmäsen Ranskasta valmistamaan bouillabassea ja näin oli meren äärellä tapahtuman teemainen tarjoilu maukkasti taattu. Viihdyttävästä asiaosuudesta vastasivat vuoden tapahtuma-alan vaikuttaja Petri Hollmén sekä tapahtumien puolestapuhuja intohimoinen tapahtumajohtaja Heikki Hiltunen.

Iltaan mahtui elämyksiä kaikille aisteille ja palautteen mukaan lähes jokainen oli saanut vähintäänkin #10uuttaideaa kotiinviemiseksi. Lopputulos oli onnistunut ja tavoitellun mukainen: no show oli nolla, bisnestavoitteet saavutettiin, uusia jäseniä on saatu MPI:n toimintaan mukaan ja Theron Events lanseeraus toteutui onnistuneesti merellisissä tunnelmissa.

Kenties elokuussa jälleen #10uuttaideaa?

Helena Wallo, MPI Finland Chapter - toinen järjestäjistä